Občanské právo rodinné

JUDr. Pan Právník 123 s.r.o.

Autor: JUDr. Pan Právník 123 s.r.o.

Advokátní kancelář JUDr. Pan Právník, Právní poradna 123 s.r.o. je českou advokátní kanceláří se sídlem v krásném a klidném prostředí v prestižní…

Více o autorovi

Hledáte spolehlivého a kvalitního advokáta s dlouholetou praxí, vynikajícím vzděláním a schopností invence a kreativity? JUDr. Martina Kubincová vede již mnoho let svou vlastní advokátní praxi na Praze 3 a může se pyšnit dlouhou řadou spokojených klientů, jejichž právní problémy s úspěchem vyřešila. Její přístup ke klientům je vždy individuální a snaží se klást maximální důraz na požadavky a potřeby klientů, aby bylo specifikům jejich problému vždy učiněno zadost. K problémům, ať už se jedná o záležitosti spadající do občanského nebo třeba do rodinného práva, přistupuje vždy s invencí a kreativitou.

Oblastmi její specializace jsou především rodinné, občanské, pracovní a obchodní právo a dále právo nemovitostí. Ve všech těchto právních odvětvích zajišťuje JUDr. Kubincová sepisování kvalitních a dobře promyšlených smluv, popř. kontrolu či revizi těch existujících, dále připravování žalob a zastupování před soudy všech stupňů, vynikající právní poradenství, které dá klientovi širokou představu o jeho právních možnostech a případných rizicích vyplývajících z jednotlivých právních kroků, nebo přípravu pečlivých právních rozborů.

 

Přejít na stránku: www.obcanskerodinnepravopraha.cz